Verantwoording

BESTUUR

Voorzitter  Jacco van Kleef
Vice Voorzitter Kees Osseweijer
Secretaris Ria de Wit-Vuurens
Penningmeester Marjanne van Hoorne
Evenementen:  Jean Paul Karting / Daniëlle Bloemsma
Productie/uitvoer Marjanne van Hoorne
Creatieve ondersteuning:  Michael van Hoorne

Vrijwilligers

Stichting Lach voor een Dag werkt met een grote groep vrijwilligers. Een aantal daarvan ondersteunen structureel de werkzaamheden van het bestuur.

comité van aanbeveling

De betrokkenheid van het comité van aanbeveling is voor Stichting Lach voor een Dag van ongekende waarde en we vinden het een eer dat deze prominente personen hun naam aan Stichting Lach voor een Dag willen verbinden. Zij dragen de stichting een warm hart toe en onderschrijven de doelstelling van de stichting. Het comité van aanbeveling bestaat uit Bas van der Veldt (CEO Afas-Software), Eddy Guyt (CEO 100% Media en Partner Netwerk, Coby van Dongen ( CEO De Jong Intra Vakanties), Jim Bakkum en Bettina Holwerda (zanger(es), acteur).

Knipsel

  Bas van der Veldt               Eddy Guyt                             Coby van Dongen                      Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Jim en Bettina: 'Wij dragen de stichting een enorm warm hart toe. De ziekte, de zorgen en de zwaarte kunnen even worden vergeten, want nu draait het om het kind en om eventuele broertjes of zusjes en ook om de ouders. Wij steunen deze stichting voor de volle 100 procent en hopen dat er nog heel veel gezinnen blij gemaakt mogen worden'. 

Vertrouwenspersoon

De Stichting heeft een vertrouwenspersoon aangesteld. Deze vertrouwenspersoon is een onafhankelijk en onpartijdig persoon waarbij vrijwilligers, wensgezinnen of bestuursleden kunnen aankloppen wanneer zij van mening zijn dat sprake is van niet integer handelen, gerelateerd aan onze stichting of als er sprake is van ongewenst gedrag. Haar naam is Mirjam Nederlof-den Boef en zij is bereikbaar via telefoonnummer
(06) 26 55 32 31 en via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

FINANCIEEL

Beleidsplan 2020 - 2025

Begroting 2020

Financieel verslag 2019

Uw donatie en de Belasting

Contact

Stichting Lach voor een Dag
Postbus 146
3360 AC Sliedrecht

T. 0184 - 417 066

Een kind aanmelden? Klik hier
Voer uw naam in a.u.b.
Voer een geldig e-mailadres in a.u.b.
Invalid Input
Invalid Input
Schrijf uw bericht a.u.b.
Beveiligingscode:
Invalid Input

Vrolijke Nieuwsbrief

Voer je voornaam in

Voer je achternaam in

Voer een geldig e-mailadres is

Invalid Input