Skip to main content

Uitgelicht

Bart - april 2024

Op zaterdag 20 april was het zover. Een verrassingsdag waar Bart niets vanaf wist. Wat was het ontzettend leuk om zijn gezicht te zien toen de lakei voor de deur stond en hij samen met de lakei naar de prachtige auto mocht. Ook voor Annely en opa en oma, die meegingen op deze dag, was het een complete verrassing. 
Wat hebben we genoten; van het begin tot het einde. De wens van Bart was al heel lang om een keer naar de boerderij van Fien en Teun te gaan mét papa. Met mama was hij al een keer geweest, maar met papa stond nog op zijn wensenlijstje. En deze wens kwam nu uit! Van alle attracties heeft hij en daarbij wij genoten. Maar de nieuwe attractie, waarbij je zelf een grote trekker mag besturen door het land van Fien en Teun, spande toch echt de kroon. Die wilde hij wel meerdere keren doen.

Bart
Maar ook van paardrijden (door de regen, geeft niks 😉), fruitkarretjes rijden, minitractor rijden, bootje varen of wat dan ook, werd door onze Bart en Annely volop genoten. Wat heerlijk dat ze dit zo samen konden doen. De hele dag een lach op hun gezicht bij alles wat ze deden. 


Wat geweldig fijn dat er op zo’n dag ook echt gezorgd wordt. Als ouders hadden we nergens omkijken naar, zelfs niet naar de rolstoel. Heerlijk ontspannen werden we weer naar huis gebracht en we genieten nog steeds na van deze hele fijne dag!