Skip to main content

Uitgelicht

Yade - mei 2024

Wauw! Wat een mooie dag hebben we beleefd. Een dag om nooit meer te vergeten.
We hadden onze meiden verteld dat er een bijzondere dag op hen stond te wachten. Meer wisten ze niet.

Op de grote dag was Yade zo nieuwsgierig dat ze direct buiten stond om te wachten wat er ging komen. Tot haar grote verbazing kwam daar de limo aan... haar ogen straalden!
Met de limo gingen we onder het genot van een drankje en allerlei lekkers naar het prachtige theater in Doetinchem. Daar stond het lieve personeel van het theater ons al op te wachten. Binnen stond er een heerlijke lunch klaar die speciaal gereserveerd was voor ons. Voordat we konden lunchen mocht Yade eerst naar een echte kleedkamer waar haar prachtige Rapunzel jurk klaar hing.

Toen mochten we het podium op en daar stond de cast ons op te wachten. Yade was enorm onder de indruk en ze vond het geweldig om de echte Rapunzel te mogen ontmoeten. Samen ging ze even op pad in het decor en klommen ze de molen in. Daarna zijn we gaan lunchen en hebben we de musical Rapunzel bekeken. De kids hebben deze musical adembenemend in hen opgenomen.

Yade collage Lach voor een Dag mei 2024

Na de musical stond de volgende verrassing op ons te wachten. Een mega mooie Rapunzeltaart!! Met daarom heen nog veel meer lekkers, wat een verwennerij. Als klap op de vuurpijl kwam de hele cast nog eens op bezoek en gaf cadeautjes. Even samen kletsen en natuurlijk samen foto's maken. Wat een lieve acteurs met allemaal een hart van goud. Zo bijzonder dat zij deze moeite nemen voor kinderen die kwetsbaar zijn.
Toen was het afscheid aangebroken en stapten we weer de limo in. We dachten dat het klaar was, maar nee!!

We stapten uit bij de pizzeria. Yade haar favoriete lekkernij. Daar sloten we de dag samen af.
Bij thuiskomst werden we afgezet met alle cadeaus, ballonnen, lekkers en de prachtige Rapunzeljurk... wat een fantastische dag!

Op school mocht Yade in haar jurk komen en heeft ze alles stralend verteld. En uiteraard veel foto's laten zien.

Yade had helaas slechte weken achter de rug, met veel pijn. Deze dag zag je er niets van. Ze was zo gelukkig en genoot van alles. Door de geweldige afleiding vergat ze de pijn. Zo'n dag als dit geeft een enorme positieve boost voor het hele gezin.

Dank je wel aan alle lieve mensen die deze dag voor Yade en ons gezin hebben georganiseerd! Dit vergeten we nooit meer.. zo mooi was het! Een dag met alleen maar een lach!!