Skip to main content

Uitgelicht

Lexi - mei 2024

De wensdag van Lexi

Op 26 mei zouden opa en oma een verrassing voor ons hebben en moesten wij om 10.30 uur klaar staan om te gaan. De deurbel ging en toen wij open deden zagen wij een lakei en chauffeur staan, met op de achtergrond een mooie witte limousine! De rode loper lag al voor ons klaar.

Met de verrassing nog niet helemaal doorgedrongen gingen wij op weg in de limousine. Astrid ging met ons mee en onderweg werd nog de (kinder) champagne aangebroken, de meiden hadden het ontzettend naar hun zin! Bij de bestemming aangekomen in Oss werd bekend gemaakt dat wij naar Fien en Teun De Musical gingen, SUPER LEUK!

Lexi mei Lach voor een Dag 2024


Lexi kreeg haar, op maat gemaakte, Fien pakje en straalde helemaal. Alles was zo goed verzorgd: Een super mooie taart, versierd met ballonnen en onze lieve familie erbij. Wij voelden ons zo speciaal!
Voor de voorstelling mochten Lexi, Jana en Nore hun idolen Fien en Teun ontmoeten op het podium. Foto’s, knuffels en samen liedjes zingen. Daarna Fien en Teun zien schitteren tijdens de leuke voorstelling. Wat hebben ze genoten.

Als afsluiting gingen wij met z’n allen nog heerlijke pannenkoeken eten.

Wat een leuke en gezellige groep vrijwilliger zijn er bij ons geweest deze dag en wat hebben wij ons ontzettend speciaal gevoeld deze dag! Niet alleen Lexi, maar ook haar zussen zijn niet vergeten!
Heeeeel erg bedankt voor deze prachtige herinneringen!