Skip to main content

Uitgelicht

Tijnem en Rosa Linde - april 2024

Terugblik op onze bijzonder V.I.P.dag bij Rapunzel!
Al bladerend langs de foto's van onze speciale wensdag van Stichting Lach voor een Dag, zitten wij weer vol ontroering herinneringen op te halen aan deze onvergetelijke dag.
Sinds het eerste contact met vrijwilligster Ria, keken wij vol verwachting uit naar deze dag. Wat er op de dag allemaal exact zou gaan gebeuren bleef een verrassing, maar wat we wel voelden is dat het heel speciaal zou worden. En dat was het ook!

Op zondagochtend zouden we met een auto opgehaald worden die ons naar het theater zou brengen voor een speciaal bezoek aan de musical Rapunzel! Onze kinderen zijn groot theaterfan, dus de bewuste ochtend konden ze niet wachten! Zenuwachtig stonden ze voor het raam op de uitkijk. Wat was de verrassing groot toen er niet zomaar een auto, maar een witte limousine voor kwam rijden!! Stuiterend en springend juichten ze "een echte limousine!" Wie had dat durven dromen! Het feest was compleet met de lieve lakei en een heuse chauffeur.
Na uitgezwaaid te zijn, werd in de limousine de kinderchampagne geopend en was de feestdag echt begonnen.

Minstens net zo bijzonder was het ontvangst in het theater, waar vrijwilligers Ria, Mariël en Michiel ons stonden op te wachten. Wat een ontzettend warme ontvangst! We voelden ons zo welkom. Alles was tot in de puntjes verzorgd en zag er heel feestelijk uit. We werden echt gedragen!

Voor we aan tafel gingen in onze V.I.P. ruimte, had vrijwilligster Ria nog een enorme verrassing voor de kinderen verzorgt. In een speciale kleedruimte lagen prachtige handgemaakte kostuums voor de kinderen klaar. R. werd omgetoverd in een kleine Rapunzel en T. in een kleine Tobias. Wat zagen ze er prachtig uit! En wat waren de kids trots en gelukkig met hun prachtige outfits.
Wat volgde was een middag vol feest. Ontzettend bijzonder waren de ontmoetingen met cast en crew van Rapunzel. Zoveel tijd en aandacht die alle cast en crewleden voor onze kinderen namen! Van grapjes tot knuffels, een leuk gesprek en handtekeningen, niks was te gek.

familie collage wensdag lach voor een dag

Voor onze bijna 3 jarige dochter Rosa Linde was de ontmoeting met "echte" prinses Rapunzel een droom die uitkwam. Hand in hand liep ze met haar over het toneel, ontzettend ontroerend.
Onze 8-jarige zoon Tijnem heeft een enorme passie voor licht theatertechniek. Hier werd fantastisch op ingespeeld. Hij kreeg een uitgebreide ontmoeting en rondleiding van lichttechnicus Jelle. Als ultieme verrassing werd hij uitgenodigd om tijdens de show naast Jelle plaats te nemen en ook echt het licht te bedienen! Wauw!

De show zelf was ontzettend genieten. Wat een geweldige musical! Een feest voor het hele gezin.
Na het applaus was het feest voor ons nog niet afgelopen, in de V.I.P. room stond een geweldig mooie (en lekkere!) Rapunzel taart klaar en al snel kwamen de spelers nog langs voor een verrassing!

Hun oprechte aandacht, tijd en interesse heeft ons zeer geraakt en ontroerd.
Samen met de lieve vrijwilligers sloten we de dag gezamenlijk af met heerlijke pannenkoeken en patatjes.

We zijn de vrijwilligers, medewerkers, acteurs en de techniek ontzettend dankbaar voor het realiseren van een onvergetelijke dag voor ons. Waarin de kinderen echt gezien werden, wij als ouders volledig ontlast werden en we als gezin echt zorgeloos konden genieten. In de paar uur die we met elkaar optrekken hebben we jullie echt on ons hart gesloten. Er is nog geen dag voorbij gegaan dat wij niet even met een glimlach terug hebben gedacht aan deze bijzondere dag!

Lieve allemaal: ontzettend bedankt!