Skip to main content

Uitgelicht

Max - maart 2024

Wij zijn thuisgekomen van een kei mooi weekend Fien en Teun.

Nadat we een aantal maanden geleden verschillende keren contact hebben gehad met Diana van Stichting Dag met een Lach konden we eindelijk vertrekken naar het themapark Fien en Teun in Ottoland.
Daar eenmaal aangekomen werden we ontvangen door Diana en die wees ons meteen een huisje toe. We liepen naar ons huisje en er stond een plaat op de deur met Welkom Max en familie.

Eenmaal binnen was de tafel al gedekt, de bedden waren opgemaakt en in de keuken stond van alles lekkers. Op de bank stonden ook allerlei kadootjes voor de kinderen klaar. Na even met Diana gekletst te hebben begon de vakantie.

De volgende morgen werden we opgehaald door Diana en Noa. De kinderen kregen een hele mooie trui met naam erop en we gingen samen met de andere gezinnen ontbijten (het was heerlijk). Gauw daarna vertrokken we gezamenlijk met de bus naar het themapark Fien en Teun. Hier hebben we tot 15.00 uur rond gelopen en tussendoor nog wat gegeten.

Max wensdag fotocollage lach voor een dag


Daarna gingen we met de bus weer terug naar het vakantiepark en rond 17.00 uur begon de parade met aansluitend de fotosessie met iedereen. Nadat de nodige foto’s gemaakt waren gingen we met zijn allen naar binnen bij de binnenspeeltuin waar de afsluiting was met friet en snacks.

De kinderen en ouders gingen daarna massaal de ballenbak in voor een ballengevecht (de kinderen vonden het geweldig). Einde dag vertrok iedereen weer naar zijn eigen huisje waarna Diana en Noa nog even langskwamen met een kadootje voor de kinderen en werd de dag nog even doorgesproken. De kinderen gingen moe en voldaan naar bed toe.

Zondag was de dag dat we met het gezin nog zelf even naar het park konden en tegen de avond begon de reis moe maar zeker voldaan naar huis.
Stichting Dag met een Lach het was allemaal perfect en mooi geregeld. Bedankt hiervoor namens ons allemaal.