Skip to main content

Uitgelicht

Annemijn en Carina - maart 2024

Op zaterdag 16 Maart hadden Carina en Annemijn hun woensdag naar de avonturenboerderij Molenwaard van Fien en Teun. Onze verpleegkundige Sylvia had allebei de meisjes opgegegeven voor deze dag.
We werden opgehaald met een limousine, wat vonden ze dit spannend zo’n lange auto! We begonnen met een proost in de limousine met de lakei die ook de hele dag mee ging. Het ijs was meteen gebroken, Carina en Annemijn vonden het helemaal geweldig in de limousine.


Eenmaal aangekomen werden we warm ontvangen. Er was in het restaurant een tafel helemaal aangekleed met versiering, ook werden Carina en Annemijn verrast met een mooi Fien pak. Dit moesten we natuurlijk gelijk aantrekken! Wat hebben Carina en Annemijn genoten van hun dag, trekker rijden, knuffelen met de pony, rijden in de fruitkistjes. De show van kikker en van Fien en Teun, en daarna nog op de foto met kikker en eend en natuurlijk met Fien en Teun, ook kregen ze van allemaal een dikke knuffel!

Annemijn en Carina collage


Ook gingen we naar het pannenkoeken restaurant en konden we genieten van een heerlijke pannenkoek. Aan het einde van de dag kregen ze nog een verassing, een tas vol met allemaal leuke spulletjes!
Het was een hele mooie verzorgde dag, wij als ouders konden hierdoor ook eindelijk even alles los laten en alleen maar genieten van onze meisjes. Het was een dag om nooit meer te vergeten!


Wij willen iedereen die erbij was en die deze dag mogelijk gemaakt hebben daarom ook enorm bedanken voor alles. Wij zijn heel dankbaar dat wij een onvergetelijke dag hebben gehad en dat wij en de meisjes eindelijk weer even konden genieten zonder verdere zorgen!