Fantastisch VIP weekend.

We kwamen om 16.00 uur aan op het park en werden verwelkomd door Sandra van stichting lach voor een dag.  Ze bracht ons naar het huisje wat helemaal versierd was met kadootjes, slingers, champagne en lekker eten. Zelfs aan de hond is gedacht met zijn eigen Binky sjaal. Een feest om zo aan te komen. 
 
De volgende ochtend om 8.45 werden we opgehaald voor een heerlijk ontbijt. Bryan kreeg een mooie blauwe hoody met zijn naam erop. Om 11.00 gingen we naar de avonturenboederij Molenwaard.  Samen een groepsfoto maken en dan gaat iedereen met zijn begeleiders het park op. Bij ons gaat Sandra, fotografe Flavia en boer Bertus mee. Bertus kent de weg en regelt alles. We hadden een VIP treatment.
 
Bryan collage
 
We mochten overal als eerste aan de beurt en hij regelde zelf een boottocht. We kregen nog een lekkere lunch. Geslaagde middag met veel lol en gezelligheid en het weer zat ook nog mee. Rond 15 uur  gingen we terug naar het huisje waar we even bijkwamen. Om 17 uur gingen we met zn allen na de mooie parade kijken en erna met elkaar patatjes met snacks eten. Fien en Teun kwamen bij iedereen langs en zo kon er een mooie foto gemaakt worden. Erna werd er een mooie lach van de dag tattoo gezet. Mams neemt er ook eentje.
 
Om 19.00 gaan we naar het huisje en daar komt Sandra nog langs met weer een tas vol kadootjes. Het kan niet op. Wat een belevenissen. Bryan is bekaf en valt als een blok in slaap. Zondag gaan we met Mike en Molly op de foto en winkelen we in de buurt. Om 16.00 is er nog een inhuldigingsfeest. Bryan krijgt een mooie medaille. Nog een laatste keer Fien en Teun zien en dan is het voorbij.
 
Het was een fantastisch weekend.  We hebben genoten! Super bedankt voor alles!