Skip to main content

Uitgelicht

Bobbi - oktober 2023

Lach voor een dag

Bobbi is 3 jaar geleden geboren met een aantal afwijkingen aan haar luchtpijp en slokdarm hierdoor heeft ze de eerste 5,5 maand van haar leven op de intensive care van het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam gelegen. Vervolgens is Bobbi met een Trachea canule en een sonde naar huis gekomen. In de afgelopen 3 jaar heeft ze 22 operaties en diverse opnames gehad en operatie 23 en 24 staan voor de deur. Een hele lieve zuster vond het dus een heel goed idee om Bobbi op te geven voor een Lach voor een dag bij deze geweldige stichting.

Na veel overleg met vrijwilligster Diana zijn we op een Fien en Teun weekend uitgekomen.

Ik denk dat Bobbi de allergrootste fan van Fien en Teun is die er maar bestaat.

Aangezien wij niet “om de hoek” wonen kwamen we op een wensweekend.

Op vrijdag werden we om 16.00 verwacht, bij aankomst werden we opgewacht door Diana die ons naar ons huisje bracht. Overal hingen ballonnen en posters met welkom en al onze namen. In het huisje lagen allemaal cadeautjes en onwijs veel lekkere dingen om te eten en te drinken.

Ook lagen er “bonnen” voor het ontbijt, een diner en een ijsje. Echt overal was aan gedacht wij werden er best wel heel erg emotioneel van, je voelde de liefde en aandacht het was echt overweldigend allemaal. Na alle indrukken hebben wij de spullen een plekje gegeven en zijn wij met zijn 4-tjes nog even naar de binnenspeeltuin geweest en natuurlijk naar de show. Daarna zijn we allemaal heerlijk gaan slapen.

Zaterdag hebben wij enorm genoten van de lekkere verse warme broodjes die waren bezorgd. Daarna zijn wij op de bakfiets naar de stoeterij gegaan waar een geweldige paarden dag werd georganiseerd dit was supertof voor de meiden want Lilly-Loïs is dol op paarden. Na het paarden borstelen en rijden zijn we verder gefietst langs het water en de prachtige molens. We weten van eerdere vakanties dat er een lekkere visboer zit dus daar hebben we een visje gegeten en kregen we ook nog een rondleiding in de paling kwekerij.

De zusjes wilden graag nog even naar de binnenspeeltuin en er was een optocht dit vond vooral Bobbi prachtig. Ze kon met haar lieveling schapen Mike en Molly op de foto, en dikke knuffels en kusjes dat ze kregen!

Daarna zijn we heerlijk gaan eten in het restaurant en toen met volle buik hop naar bed.

Zondag werden we al vroeg bij het Fien en Teun ontbijt verwacht, Diana ging gezellig met ons mee en tijdens het ontbijt kwamen Mike en Molly en Fien en Teun ook nog op bezoek. Vervolgens moesten we naar buiten want daar kwam een hele mooie, grote witte limousine ons ophalen. Samen met lakei Trisha gingen we op pad. We werden door Chauffeur Jan veilig afgezet bij de avonturenboerderij waar al veel mensen op ons aan het wachten waren. Na een heerlijk kopje koffie en wat lekkers aan een speciaal voor Bobbi gedekte tafel gingen we eens even lekker het park onveilig maken…. Wat hebben de meiden veel gedaan en ontzettend genoten.

bobbi wensdag lach voor een dag

Samen met lakei Trisha alle shows bekeken en natuurlijk daarna met iedereen geknuffeld en op de foto. Het was uitzonderlijk mooi weer, geen speeltuin was veilig en het varen op de boot vond Bobbi zo fantastisch. Bobbi en Lilly-Loïs zijn ontzettend gek op dieren en op paarden, ze vonden het geweldig om een pony te mogen poetsen, zadelen en oneindig veel rondjes te rijden. We hebben de ganzen en de vissen gevoerd en ze hebben zich als ware boerinnetjes ontpopt.

Tussen de middag pannenkoeken en ijs en ’s avonds nog frietjes.

Na deze geweldige, leuke, drukke en vermoeiende dag kwamen Fien en Teun bij ons aan tafel en namen alle tijd om met Bobbi en Lilly-Loïs te kletsen knuffelen en kleuren. Ook kregen ze nog een gevulde rugzak met cadeautjes.

Hierna gingen we wederom onder begeleiding van Jan in stijl terug naar het vakantiepark. Snel hebben we onze spullen ingepakt en zijn we met 2 ontzettend verwende kinderen die vrijwel direct in slaap vielen naar huis gereden.

Eenmaal thuis ontvingen we ook nog een geweldig foto boek gemaakt door Diana. Wat een herinneringen en wat een onbezorgde dag. Ongekend hoe gelukkig ons hele gezin is geweest deze dag en wij (papa en mama) hebben hierdoor regelmatig een traan weg moeten pinken.


Wij zijn ontzettend dankbaar dat wij dit geweldige weekend hebben mogen ervaren en vonden het heel bijzonder hoe uitgebreid er overal aandacht aan werd gegeven. Wij hebben echt een weekend met een lach gehad en een herinnering voor het leven!

om een pony te mogen poetsen, zadelen en oneindig veel rondjes te rijden