Skip to main content

Uitgelicht

Zeb - september 2023

In het weekend van  (15-17 september) mochten wij ons onder dompelen in het warme bad van stichting Lach voor een Dag. Zeb zijn grootste wens was om te mogen logeren bij Fien en Teun en daarbij ook in de ballenbak te mogen spelen. Op vrijdag werden we verwelkomd door Diana bij het park. Ze begeleidde ons naar het huisje waar we mochten logeren.

Uit alles bleek dat ons verblijf met veel liefde was voorbereid, we konden bijna niet geloven dat wij dat allemaal mochten beleven. Na lekker te hebben gegeten in het zonnetje en een fijne eerste nacht te hebben gehad, stond op zaterdag de volgende verrassing voor de deur. Een heuse limousine kwam ons ophalen met chauffeur Luuk en lakei Linsey om ons vervolgens naar de Avonturenboerderij te brengen.Bij aankomst stond Diana weer te wachten, ze had voor ons een tafel met versieringen en allerlei lekkers geregeld.

Daarna gingen we samen met Diana en Linsey op pad. Er was meteen een klik tussen Zeb en Linsey, mooi om te zien. Wij zijn normaal als papa en mama bezig om met Zeb te spelen en dingen te beleven. Nu konden we samen met Diana genieten van hoe Zeb en Linsey samen plezier maakten. Zeb collage wensweekend lach voor een dag

Diana had de hele dag tot in de puntjes geregeld en we gingen dan ook aan het einde van de dag terug naar het vakantiepark om daar met de sterren van de parade te kunnen knuffelen en natuurlijk te spelen in de ballenbak.
De dag werd afgesloten met gezellig samen eten en toen was het weer tijd om te slapen.
De wensdag van Zeb was hiermee eigenlijk ten einde.

Maar Diana had nog een verrassing.
Zeb had zijn vriendjes gevraagd om op zondag (zelf te besteden dag) naar de Avonturenboerderij te komen om samen een leuke dag te hebben.
Diana kon het niet laten om zelfs op deze extra dag allerlei leuke dingen te regelen voor Zeb en zijn vriendjes en ze is zelfs met Linsey nog eventjes gekomen om extra foto's te maken.

Het is echt ongelooflijk wat een mooi weekend het is geweest, wat er allemaal voor ons is gedaan maar bovenal om te voelen wat voor een warm hart Diana en Linsey (en de rest van de stichting) hebben. Het is voor ons een weekend geweest om nooit meer te vergeten, heel erg bedankt aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.